| Luku | 1908 |
|---|---|
| Sanoin | tuhatyhdeksänsataakahdeksan |
| Järjestysluku | tuhatyhdeksänsataakahdeksans |
| Edellinen Vuosi | 1907 – tuhatyhdeksänsataaseitsemän |
| Seuraava Vuosi | 1909 – tuhatyhdeksänsataayhdeksän |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 1900s |
| Roomalainen Numero | MCMVIII |
1908 Sanoin
tuhatyhdeksänsataakahdeksan