| Tal | 1956 |
|---|---|
| i Ord | etttusenniohundrafemtiosex |
| Ordningstal | etttusenniohundrafemtiosexde |
| Föregående År | 1955 – etttusenniohundrafemtiofem |
| Nästa År | 1957 – etttusenniohundrafemtiosju |
| Århundrade | 20 |
| Årtionde | 1950s |
| Romersk Siffra | MCMLVI |
1956 i Ord
etttusenniohundrafemtiosex