| Tall | 1956 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ni hundre femtiseks |
| Ordenstall | ett tusen ni hundre femtiseksnde |
| Forrige År | 1955 – ett tusen ni hundre femtifem |
| Neste År | 1957 – ett tusen ni hundre femtisju |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 1950s |
| Romertall | MCMLVI |
1956 i Ord
ett tusen ni hundre femtiseks