| Număr | 1956 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute cincizeci și șase |
| Ordinal | al o mie nouă sute cincizeci și șase-lea |
| Anul Precedent | 1955 – o mie nouă sute cincizeci și cinci |
| Anul Următor | 1957 – o mie nouă sute cincizeci și șapte |
| Secol | 20 |
| Deceniu | 1950s |
| Cifră Romană | MCMLVI |
1956 în Litere
o mie nouă sute cincizeci și șase