| Number | 1972 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and seventy-two |
| Previous Year | 1971 – one thousand nine hundred and seventy-one |
| Next Year | 1973 – one thousand nine hundred and seventy-three |
| Century | 20 |
| Decade | 1970s |
| Roman Numeral | MCMLXXII |
1972 in Words
one thousand nine hundred and seventy-two