| Number | 1973 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and seventy-three |
| Previous Year | 1972 – one thousand nine hundred and seventy-two |
| Next Year | 1974 – one thousand nine hundred and seventy-four |
| Century | 20 |
| Decade | 1970s |
| Roman Numeral | MCMLXXIII |
1973 in Words
one thousand nine hundred and seventy-three