| Number | 1971 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and seventy-one |
| Ordinal | one thousand nine hundred and seventy-first |
| Previous Year | 1970 – one thousand nine hundred and seventy |
| Next Year | 1972 – one thousand nine hundred and seventy-two |
| Century | 20 |
| Decade | 1970s |
| Roman Numeral | MCMLXXI |
1971 in Words
one thousand nine hundred and seventy-one