| Number | 1962 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and sixty-two |
| Previous Year | 1961 – one thousand nine hundred and sixty-one |
| Next Year | 1963 – one thousand nine hundred and sixty-three |
| Century | 20 |
| Decade | 1960s |
| Roman Numeral | MCMLXII |
1962 in Words
one thousand nine hundred and sixty-two