| Tal | 1972 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede tooghalvfjerds |
| Ordenstal | et tusind nihundrede tooghalvfjerds. |
| Forrige År | 1971 – et tusind nihundrede enoghalvfjerds |
| Næste År | 1973 – et tusind nihundrede treoghalvfjerds |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1970s |
| Romertal | MCMLXXII |
1972 i Ord
et tusind nihundrede tooghalvfjerds