| Число | 1997 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча дев'ятсот дев'яносто сім |
| Порядковий | одна тисяча дев'ятсот дев'яносто сім-й |
| Попередній Рік | 1996 – одна тисяча дев'ятсот дев'яносто шість |
| Наступний Рік | 1998 – одна тисяча дев'ятсот дев'яносто вісім |
| Століття | 20 |
| Десятиліття | 1990s |
| Римська Цифра | MCMXCVII |
1997 Прописом
одна тисяча дев'ятсот дев'яносто сім