| Число | 1998 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча дев'ятсот дев'яносто вісім |
| Порядковий | одна тисяча дев'ятсот дев'яносто вісім-й |
| Попередній Рік | 1997 – одна тисяча дев'ятсот дев'яносто сім |
| Наступний Рік | 1999 – одна тисяча дев'ятсот дев'яносто дев'ять |
| Століття | 20 |
| Десятиліття | 1990s |
| Римська Цифра | MCMXCVIII |
1998 Прописом
одна тисяча дев'ятсот дев'яносто вісім