| Getal | 1997 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenhonderdzevenennegentig |
| Rangtelwoord | duizendnegenhonderdzevenennegentigste |
| Vorig Jaar | 1996 – duizendnegenhonderdzesennegentig |
| Volgend Jaar | 1998 – duizendnegenhonderdachtennegentig |
| Eeuw | 20 |
| Decennium | 1990s |
| Romeins Cijfer | MCMXCVII |
1997 in Woorden
duizendnegenhonderdzevenennegentig