| ืืกืคืจ | 1997 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 1996 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืชืฉืขืื ืืฉืืฉื |
| ืฉื ื ืืืื | 1998 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืชืฉืขืื ืืฉืืื ื |
| ืืื | 20 |
| ืขืฉืืจ | 1990s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MCMXCVII |
1997 ืืืืืื
ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืชืฉืขืื ืืฉืืขื