| Число | 2007 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі сім |
| Порядковий | дві тисячі сім-й |
| Попередній Рік | 2006 – дві тисячі шість |
| Наступний Рік | 2008 – дві тисячі вісім |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMVII |
2007 Прописом
дві тисячі сім
| Число | 2007 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі сім |
| Порядковий | дві тисячі сім-й |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMVII |