| Sayı | 1978 |
|---|---|
| Yazıyla | bin dokuz yüz yetmiş sekiz |
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz yetmiş sekizinci |
| Önceki Yıl | 1977 – bin dokuz yüz yetmiş yedi |
| Sonraki Yıl | 1979 – bin dokuz yüz yetmiş dokuz |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1970s |
| Roma Rakamı | MCMLXXVIII |
1978 Yazıyla
bin dokuz yüz yetmiş sekiz