| Număr | 1978 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute șaptezeci și opt |
| Ordinal | al o mie nouă sute șaptezeci și opt-lea |
| Anul Precedent | 1977 – o mie nouă sute șaptezeci și șapte |
| Anul Următor | 1979 – o mie nouă sute șaptezeci și nouă |
| Secol | 20 |
| Deceniu | 1970s |
| Cifră Romană | MCMLXXVIII |
1978 în Litere
o mie nouă sute șaptezeci și opt