| Sayı | 1979 |
|---|---|
| Yazıyla | bin dokuz yüz yetmiş dokuz |
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz yetmiş dokuzinci |
| Önceki Yıl | 1978 – bin dokuz yüz yetmiş sekiz |
| Sonraki Yıl | 1980 – bin dokuz yüz seksen |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1970s |
| Roma Rakamı | MCMLXXIX |
1979 Yazıyla
bin dokuz yüz yetmiş dokuz