| Sayı | 1968 |
|---|---|
| Yazıyla | bin dokuz yüz altmış sekiz |
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz altmış sekizinci |
| Önceki Yıl | 1967 – bin dokuz yüz altmış yedi |
| Sonraki Yıl | 1969 – bin dokuz yüz altmış dokuz |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1960s |
| Roma Rakamı | MCMLXVIII |
1968 Yazıyla
bin dokuz yüz altmış sekiz