| Luku | 1978 |
|---|---|
| Sanoin | tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäkahdeksan |
| Järjestysluku | tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäkahdeksans |
| Edellinen Vuosi | 1977 – tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäseitsemän |
| Seuraava Vuosi | 1979 – tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäyhdeksän |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 1970s |
| Roomalainen Numero | MCMLXXVIII |
1978 Sanoin
tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäkahdeksan