| Număr | 2013 |
|---|---|
| în Litere | două mii treisprezece |
| Ordinal | al două mii treisprezece-lea |
| Anul Precedent | 2012 – două mii doisprezece |
| Anul Următor | 2014 – două mii paisprezece |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXIII |
2013 în Litere
două mii treisprezece
| Număr | 2013 |
|---|---|
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXIII |