Numere în Litere
2.013
is
două mii treisprezece
Fun fact about the number 13
Număr2.013
Ordinalal două mii treisprezece-lea (2013-lea)
Întrebări frecvente
Cum se scrie 2.013 în litere?
2.013 în litere se scrie două mii treisprezece.
Cum se scrie 2.013 pe un cec?
Pe un cec se scrie Două mii treisprezece lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 2.013?
Forma ordinală a lui 2.013 este al două mii treisprezece-lea (2013-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în