| Tal | 2013 |
|---|---|
| i Ord | to tusind tretten |
| Ordenstal | to tusind tretten. |
| Forrige År | 2012 – to tusind tolv |
| Næste År | 2014 – to tusind fjorten |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIII |
2013 i Ord
to tusind tretten
| Tal | 2013 |
|---|---|
| Forrige År | 2012 – to tusind tolv |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIII |