| Number | 2013 |
|---|---|
| in Words | two thousand and thirteen |
| Ordinal | two thousand and thirteenth |
| Previous Year | 2012 – two thousand and twelve |
| Next Year | 2014 – two thousand and fourteen |
| Century | 21 |
| Decade | 2010s |
| Roman Numeral | MMXIII |
2013 in Words
two thousand and thirteen