| Tall | 2005 |
|---|---|
[...]
| Forrige År | 2004 – to tusen fire |
| Neste År | 2006 – to tusen seks |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMV |
2005 i Ord
to tusen fem
| Tall | 2005 |
|---|---|
| i Ord | to tusen fem |
| Ordenstall | to tusen femnde |
| Forrige År | 2004 – to tusen fire |
| Neste År | 2006 – to tusen seks |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMV |