| ืืกืคืจ | 2005 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 2004 โ ืืืคืืื ืืจืืขื |
| ืฉื ื ืืืื | 2006 โ ืืืคืืื ืฉืืฉื |
| ืืื | 21 |
| ืขืฉืืจ | 2000s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MMV |
2005 ืืืืืื
ืืืคืืื ืืืืฉื