| Tal | 2014 |
|---|---|
| i Ord | to tusind fjorten |
| Ordenstal | to tusind fjorten. |
| Forrige År | 2013 – to tusind tretten |
| Næste År | 2015 – to tusind femten |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIV |
2014 i Ord
to tusind fjorten
| Tal | 2014 |
|---|---|
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIV |