| Число | 230 |
|---|---|
| Прописом | двісті тридцять |
| Порядковий | двісті тридцять-й (230-й) |
| На чеку | двісті тридцять гривень 00/100 копійок |
230
is
двісті тридцять
Fun fact about the number 30
Поширені запитання
Як пишеться 230 прописом?
230 прописом — двісті тридцять.
Як написати 230 на чеку?
На чеку пишуть двісті тридцять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 230?
Порядковий номер 230 — двісті тридцять-й (230-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 230 in Words (English)
🇪🇸 230 en Palabras (Español)