230 i Ord
to hundre tretti
| Tall | 230 |
|---|---|
| i Ord | to hundre tretti |
| Ordenstall | to hundre trettinde (230e) |
| På en sjekk | To hundre tretti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 230 |
|---|---|
| Ordenstall | to hundre trettinde (230e) |
230 med ord er to hundre tretti.
På en sjekk skriver man To hundre tretti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 230 er to hundre trettinde (230e).