Числа Прописом
330
is
триста тридцять
Fun fact about the number 30
Число330
Прописомтриста тридцять
Порядковийтриста тридцять-й (330-й)
На чекутриста тридцять гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 330 прописом?
330 прописом — триста тридцять.
Як написати 330 на чеку?
На чеку пишуть триста тридцять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 330?
Порядковий номер 330 — триста тридцять-й (330-й).
Схожі Числа
Також доступно