| Число | 229 |
|---|---|
| Прописом | двісті двадцять дев'ять |
| Порядковий | двісті двадцять дев'ять-й (229-й) |
| На чеку | двісті двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок |
229
is
двісті двадцять дев'ять
Fun fact about the number 29
Поширені запитання
Як пишеться 229 прописом?
229 прописом — двісті двадцять дев'ять.
Як написати 229 на чеку?
На чеку пишуть двісті двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 229?
Порядковий номер 229 — двісті двадцять дев'ять-й (229-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 229 in Words (English)
🇪🇸 229 en Palabras (Español)