| Număr | 25 |
|---|---|
| în Litere | douăzeci și cinci |
| Ordinal | al douăzeci și cinci-lea (25-lea) |
| Pe un cec | Douăzeci și cinci lei și 00/100 bani |
25
is
douăzeci și cinci
Fun fact about the number 25
Întrebări frecvente
Cum se scrie 25 în litere?
25 în litere se scrie douăzeci și cinci.
Cum se scrie 25 pe un cec?
Pe un cec se scrie Douăzeci și cinci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 25?
Forma ordinală a lui 25 este al douăzeci și cinci-lea (25-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 25 in Words (English)
🇪🇸 25 en Palabras (Español)