| Număr | 35 |
|---|---|
| în Litere | treizeci și cinci |
| Ordinal | al treizeci și cinci-lea (35-lea) |
| Pe un cec | Treizeci și cinci lei și 00/100 bani |
35
is
treizeci și cinci
Fun fact about the number 35
Întrebări frecvente
Cum se scrie 35 în litere?
35 în litere se scrie treizeci și cinci.
Cum se scrie 35 pe un cec?
Pe un cec se scrie Treizeci și cinci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 35?
Forma ordinală a lui 35 este al treizeci și cinci-lea (35-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 35 in Words (English)
🇪🇸 35 en Palabras (Español)