Getallen in Woorden
25 in Woorden
vijfentwintig
Getal25
in Woordenvijfentwintig
Rangtelwoordvijfentwintigste (25e)
Op een chequeVijfentwintig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 25 in woorden?
25 in woorden is vijfentwintig.
Hoe schrijf je 25 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Vijfentwintig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 25?
Het rangtelwoord van 25 is vijfentwintigste (25e).
Ook beschikbaar in