| Number | 1986 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and eighty-six |
| Previous Year | 1985 – one thousand nine hundred and eighty-five |
| Next Year | 1987 – one thousand nine hundred and eighty-seven |
| Century | 20 |
| Decade | 1980s |
| Roman Numeral | MCMLXXXVI |
1986 in Words
one thousand nine hundred and eighty-six