| Number | 1996 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and ninety-six |
| Previous Year | 1995 – one thousand nine hundred and ninety-five |
| Next Year | 1997 – one thousand nine hundred and ninety-seven |
| Century | 20 |
| Decade | 1990s |
| Roman Numeral | MCMXCVI |
1996 in Words
one thousand nine hundred and ninety-six