| Number | 1976 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and seventy-six |
| Previous Year | 1975 – one thousand nine hundred and seventy-five |
| Next Year | 1977 – one thousand nine hundred and seventy-seven |
| Century | 20 |
| Decade | 1970s |
| Roman Numeral | MCMLXXVI |
1976 in Words
one thousand nine hundred and seventy-six