Числа Прописом
30
is
тридцять
Fun fact about the number 30
Число30
Прописомтридцять
Порядковийтридцять-й (30-й)
На чекутридцять гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 30 прописом?
30 прописом — тридцять.
Як написати 30 на чеку?
На чеку пишуть тридцять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 30?
Порядковий номер 30 — тридцять-й (30-й).
Схожі Числа
Також доступно