| Число | 29 |
|---|---|
| Прописом | двадцять дев'ять |
| Порядковий | двадцять дев'ять-й (29-й) |
| На чеку | двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок |
29
is
двадцять дев'ять
Fun fact about the number 29
Поширені запитання
Як пишеться 29 прописом?
29 прописом — двадцять дев'ять.
Як написати 29 на чеку?
На чеку пишуть двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 29?
Порядковий номер 29 — двадцять дев'ять-й (29-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 29 in Words (English)
🇪🇸 29 en Palabras (Español)