Числа Прописом
40
is
сорок
Fun fact about the number 40
Число40
Прописомсорок
Порядковийсорок-й (40-й)
На чекусорок гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 40 прописом?
40 прописом — сорок.
Як написати 40 на чеку?
На чеку пишуть сорок гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 40?
Порядковий номер 40 — сорок-й (40-й).
Схожі Числа
Також доступно