Tall i Ord
30 i Ord
tretti
Tall30
i Ordtretti
Ordenstalltrettinde (30e)
På en sjekkTretti kroner og 00/100 øre
Relaterte Tall
Vanlige spørsmål
Hvordan skriver man 30 med ord?
30 med ord er tretti.
Hvordan skriver man 30 på en sjekk?
På en sjekk skriver man Tretti kroner og 00/100 øre.
Hva er ordenstallet til 30?
Ordenstallet til 30 er trettinde (30e).
Også tilgjengelig på