| Număr | 229 |
|---|---|
| în Litere | două sute douăzeci și nouă |
| Ordinal | al două sute douăzeci și nouă-lea (229-lea) |
| Pe un cec | Două sute douăzeci și nouă lei și 00/100 bani |
229
is
două sute douăzeci și nouă
Fun fact about the number 29
Întrebări frecvente
Cum se scrie 229 în litere?
229 în litere se scrie două sute douăzeci și nouă.
Cum se scrie 229 pe un cec?
Pe un cec se scrie Două sute douăzeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 229?
Forma ordinală a lui 229 este al două sute douăzeci și nouă-lea (229-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 229 in Words (English)
🇪🇸 229 en Palabras (Español)