| Число | 329 |
|---|---|
| Прописом | триста двадцять дев'ять |
| Порядковий | триста двадцять дев'ять-й (329-й) |
| На чеку | триста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок |
329
is
триста двадцять дев'ять
Fun fact about the number 29
Поширені запитання
Як пишеться 329 прописом?
329 прописом — триста двадцять дев'ять.
Як написати 329 на чеку?
На чеку пишуть триста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 329?
Порядковий номер 329 — триста двадцять дев'ять-й (329-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 329 in Words (English)
🇪🇸 329 en Palabras (Español)