| Număr | 2018 |
|---|---|
| în Litere | două mii optsprezece |
| Ordinal | al două mii optsprezece-lea |
| Anul Precedent | 2017 – două mii șaptesprezece |
| Anul Următor | 2019 – două mii nouăsprezece |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXVIII |
2018 în Litere
două mii optsprezece
| Număr | 2018 |
|---|---|
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXVIII |