| Luku | 2018 |
|---|---|
| Sanoin | kaksituhattakahdeksantoista |
| Järjestysluku | kaksituhattakahdeksantoistas |
| Edellinen Vuosi | 2017 – kaksituhattaseitsemäntoista |
| Seuraava Vuosi | 2019 – kaksituhattayhdeksäntoista |
| Vuosisata | 21 |
| Vuosikymmen | 2010s |
| Roomalainen Numero | MMXVIII |
2018 Sanoin
kaksituhattakahdeksantoista