| Număr | 2008 |
|---|---|
[...]
| Anul Precedent | 2007 – două mii șapte |
| Anul Următor | 2009 – două mii nouă |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2000s |
| Cifră Romană | MMVIII |
2008 în Litere
două mii opt
| Număr | 2008 |
|---|---|
| în Litere | două mii opt |
| Ordinal | al două mii opt-lea |
| Anul Precedent | 2007 – două mii șapte |
| Anul Următor | 2009 – două mii nouă |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2000s |
| Cifră Romană | MMVIII |