| Luku | 2014 |
|---|---|
| Sanoin | kaksituhattaneljätoista |
| Järjestysluku | kaksituhattaneljätoistas |
| Edellinen Vuosi | 2013 – kaksituhattakolmetoista |
| Seuraava Vuosi | 2015 – kaksituhattaviisitoista |
| Vuosisata | 21 |
| Vuosikymmen | 2010s |
| Roomalainen Numero | MMXIV |
2014 Sanoin
kaksituhattaneljätoista