| Число | 2014 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі чотирнадцять |
| Порядковий | дві тисячі чотирнадцять-й |
| Попередній Рік | 2013 – дві тисячі тринадцять |
| Наступний Рік | 2015 – дві тисячі п'ятнадцять |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2010s |
| Римська Цифра | MMXIV |
2014 Прописом
дві тисячі чотирнадцять