| Sayı | 2006 |
|---|---|
[...]
| Önceki Yıl | 2005 – iki bin beş |
| Sonraki Yıl | 2007 – iki bin yedi |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MMVI |
2006 Yazıyla
iki bin altı
| Sayı | 2006 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin altı |
| Sıra Sayısı | iki bin altıinci |
| Önceki Yıl | 2005 – iki bin beş |
| Sonraki Yıl | 2007 – iki bin yedi |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MMVI |