| Number | 2073 |
|---|---|
| in Words | two thousand and seventy-three |
| Previous Year | 2072 – two thousand and seventy-two |
| Next Year | 2074 – two thousand and seventy-four |
| Century | 21 |
| Decade | 2070s |
| Roman Numeral | MMLXXIII |
2073 in Words
two thousand and seventy-three