| Number | 1961 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and sixty-one |
| Ordinal | one thousand nine hundred and sixty-first |
| Previous Year | 1960 – one thousand nine hundred and sixty |
| Next Year | 1962 – one thousand nine hundred and sixty-two |
| Century | 20 |
| Decade | 1960s |
| Roman Numeral | MCMLXI |
1961 in Words
one thousand nine hundred and sixty-one